3 eenvoudige manieren om uw metabolisme te verhogen

3 eenvoudige manieren om uw metabolisme te verhogen

  1. Groene thee drinken:
    Kan uw metabolisme met maximaal 4% per dag verhogen, dit is hetzelfde als 70 calorieën verbranden.
  2. Citroenwater:
    Het drinken van citroenwater voor de maaltijd kan de bloedsuikerpieken met ongeveer 10% verlagen, waardoor het minder lijkt alsof uw lichaam koolhydraten en suikers als vet opslaat. Citroenwater helpt ook bij het ontgiften van je lever waardoor je metabolisme op optimale efficiëntie loopt.
  3. HIIT:
    Een intervaltraining met hoge intensiteit verhoogt uw metabolisme gedurende 24-48 uur nadat u klaar bent met uw training. De stress die je lichaam tijdens deze training veroorzaakt, betekent dat je lichaam overuren maakt om te herstellen.

Share this post

Een reactie achterlaten