Begin vandaag met de dagelijkse detox gewoontes

Begin vandaag met de dagelijkse detox gewoontes

Begin uw dag met warm citroenwater

Dit verbetert je spijsvertering en helpt je lichaam om op natuurlijke wijze gifstoffen weg te spoelen en om voedingsstoffen in de loop van de dag te absorberen.

Voeg kruiden en specerijen toe aan uw maaltijden

Kruiden en specerijen zullen van nature de smaak van uw maaltijden verbeteren, maar wist u dat ze ook natuurlijke ontgiftende eigenschappen hebben.

  • Koriander; verwijdert van nature giftige metalen die in weefsels zijn ingebouwd.
  • Kurkuma; beschermt de lever tegen gifstoffen en verhoogt de productie van gal.
  • Peterselie; ontgiftend kruid dat de lever beschermt en je bloed reinigt.

Eet groen

Donkere bladgroenten zitten boordevol chlorofyl dat helpt bij het reinigen van het spijsverteringskanaal, helpt bij de ontgifting van de lever en verwijdert schadelijke gifstoffen die afkomstig zijn van pesticiden, herbiciden en schoonmaakproducten.

Drink Detox water

Hoewel het drinken van gewoon water alleen je lichaam kan helpen de natuurlijke ontgiftingsmethoden te gebruiken; kun je je water nog gezonder, lekkerder en meer ontgiftend maken door je favoriete (gesneden) fruit toe te voegen aan je water voor een natuurlijk, smakelijk en hydraterend detox water!

Beweging

We zouden dagelijks moeten trainen, slechts 30 minuten per dag, genoeg om te zweten, want ja, je raadt het al, gifstoffen verlaten het lichaam door zweet!

Kokos Kefir

Natuurlijk rijk aan probiotica, kokos kefir helpt gifstoffen in de darmen te verwerken en uit ons systeem te spoelen.

Geen geraffineerd voedsel meer

Het heeft geen zin om te ontgiften als je gewoon die vervelende gifstoffen terug in het lichaam gaat stoppen. Zorg ervoor dat u een dieet vol met verse, biologische seizoensgebonden voedingsmiddelen volgt.

Vergroot uw vezel-inname

Oplosbare en onoplosbare vezels reinigen het lichaam door gifstoffen en afvalstoffen te verwijderen. De vezel bindt zich aan de gifstoffen en helpt ze uit ons lichaam te verwijderen.

Reinig je lichaam vandaag van binnenuit met onze kenmerkende Teatox. Onze Teatox bevat, naargelang uw voorkeur, een 14-daagse of 28-daagse voorraad van onze ontgiftings-thee, speciaal samengesteld om uw lichaam te ontgiften, u te helpen afslanken en u een energiek en verfrist gevoel te geven. Klik hier om te starten met uw detox programma.

Share this post

Een reactie achterlaten