Dagelijkse detox tips

Dagelijkse detox tips

Op tijd wakker worden

Stop met het indrukken van de sluimerknop, wanneer die ochtendalarm afgaat, stap uit bed en maak je klaar om de dag tegemoet te gaan. Als je te laat komt door de snooze-knop, word je de hele dag van je stuk door onnodige angst en vermoeidheid toe te voegen. Dit gevoel van vermoeidheid en angst kan leiden tot het onnodig snacken en kiezen voor koffie.

Drink Detox Water

Het consumeren van detox water stimuleert je spijsvertering, vermindert de giftige belasting van je lever, verhoogt de enzymactiviteit en geeft je lichaam een ​​vitamine C-boost.

Droog borstelen

Droog borstelen omvat je lichaam strelen met een borstel in een opwaartse beweging naar de belangrijkste lymfeklieren van het lichaam. Deze techniek stimuleert de lymfestroom en bevrijdt het lichaam van afvalstoffen en gifstoffen die zich dagelijks ophopen.

Schraap je tong

Je tong schrapen ’s ochtends en ’s nachts verwijdert bacteriën die tot een slechte spijsvertering en leverinactiviteit kan leiden. Poets je tanden zoals gewoonlijk, schraap vervolgens de tong naar beneden met een lepel en verwijder de witte film.

Olie trekken

Een techniek waarbij je 1-2 eetlepels kokosolie 15 à 30 minuten in je mond spoelt. De kokosolie zal vastzitten aan alle bacteriën, tandplak en alle gifstoffen in onze mond. Zorg ervoor dat je de kokosolie in de gootsteen of in de prullenbak spuugt, goed afspoelt en afscheid neemt van alle vervelende dingen die in je mond leven.

 

Ontgift uw producten

Probeer en gebruik persoonlijke verzorgingsproducten die geen vervelende conserveermiddelen of chemicaliën bevatten. Je lichaam van binnenuit ontgiften betekent zorgen voor ons grootste orgaan, de huid. Probeer zelfgemaakte huismiddeltjes, van shampoo tot bodyscrubs om de schadelijke ingrediënten die met onze huid in contact kunnen komen te voorkomen.

Beweging bij elke gelegenheid

Eenvoudige veranderingen zoals het nemen van de trap, het uitlaten van de hond, het fietsen naar het werk of yoga tijdens uw lunchpauze zullen uw lichaam doen bewegen, bloed pompen en uw hartslag verhogen. Dit zijn eenvoudige manieren om het metabolisme van uw lichaam te verhogen.

Neem een ​​probioticum

Ons lichaam kan soms moeite hebben om een ​​natuurlijk evenwicht te behouden. Het eten en drinken dat we consumeren, speelt allemaal een rol in het vermogen van ons lichaam om een ​​niveau van darmbacteriën te handhaven. Het nemen van een dagelijks probioticum helpt uw ​​darmen door het verminderen van vrije radicalen en gevaarlijke bacteriën.

 

Reinig je lichaam van binnenuit met onze FitFuel Teatox. Begin met een nieuwe jij met behulp van FitFuel thee. Onze Teatox bevat, naargelang uw voorkeur, een 14-daagse of 28-daagse voorraad van onze ontgiftings-thee, speciaal samengesteld om uw lichaam te ontgiften, u te helpen afslanken en u een energiek en verfrist gevoel te geven. Klik hier om te starten met uw detox programma.

Share this post

Een reactie achterlaten