Detox water combinaties

Detox water combinaties

De perfecte detox waterrecepten om wat fun aan je water toe te voegen? Of misschien heb je een picknick en wil je het perfecte alcoholvrije en natuurlijk gearomatiseerde water? Hier zijn een aantal “match made in heaven” natuurlijk gearomatiseerde wateren.

 

  • Plakken jalapeno en watermeloen-stukjes
  • Appel stukjes en een kaneelstokje
  • Komkommerplakjes en muntblaadjes
  • Kalkpartjes en basilicum-bladeren
  • Appelsien en mango stukjes
  • Verse Aardbeien en Basilicum-bladeren
  • Vanille bonen en perzik segmenten
  • Gesneden peer en gemalen gember
  • Rozemarijn sprietjes en watermeloen stukjes
  • Koffiebonen met gemalen vanillebonen

 

Reinig je lichaam van binnenuit met onze FitFuel Teatox. Begin met een nieuwe jij met behulp van FitFuel thee. Onze Teatox bevat, naargelang uw voorkeur, een 14-daagse of 28-daagse voorraad van onze ontgiftings-thee, speciaal samengesteld om uw lichaam te ontgiften, u te helpen afslanken en u een energiek en verfrist gevoel te geven. Klik hier om te starten met uw detox programma.

Share this post

Een reactie achterlaten