Top 7 te vermijden tijdens detox thee kuur

Top 7 te vermijden tijdens detox thee kuur

Het is belangrijk om tijdens het ontgiften het volgende te vermijden om de belasting op uw lichaam te verminderen. Vertrouw ons, het zal het waard zijn.

  1. Probeer plastic te vermijden. Dit omvat plastic containers en waterflessen. Vervang deze door glazen of keramische voorwerpen.
  2. Pas op voor body crèmes waarvan je huid vocht vasthoudt – vermijd in de detox-dieetfase crèmes die dierlijke vetten bevatten. Gebruik in plaats daarvan pure kokosolie of olijfolie; rozenbottel olie is ook geweldig om op je gezicht te gebruiken. Deze helpen de natuurlijke oliën in uw huid te vervangen.
  3. Let op slechte chemicaliën in crèmes – vermijd parabenen (conserveermiddelen), chemische geuren en ftalaten (weekmakers).
  4. Vermijd alcohol en tabak.
  5. Medicijnen op voorschrift zijn meestal prima in te nemen tijdens de detox kuur, maar het is aangeraden om altijd uw huisarts te raadplegen voordat u Tea tox gebruikt.
  6. Als u recent antibiotica heeft gebruikt of in het algemeen onwel bent geworden, begin dan niet meteen met een Tea tox kuur, omdat het ontgiftingsproces uw lichaam extra belast. Het is beter om een ​​paar weken te wachten tot je volledig hersteld bent.
  7. Vermijd fluoride en andere chemicaliën in kraanwater. Gebruik een waterfilter.

Share this post

Een reactie achterlaten